Viking original 30 t/m 34


Viking original 30 t/m 34

€ 129,-  Omschrijving

  Viking heeft de beste eigenschappen van zijn conventionele schaatsen gecombineerd in “De Viking Original”. Deze schaats is ideaal voor de beginnende schaatser die zijn techniek verder wil ontwikkelen.


  Deze schaats heeft een volle nerf rundlederen schoen (bovenste leerlaag, beste kwaliteit) met een dikte van 1.1-1.3 mm. Deze dikte zorgt voor souplesse maar toch genoeg stevigheid van de schoen. Opvallend bij deze nieuwe leren schoen is de herkenbare beige Viking veterbies, wat zorgt voor extra versteviging van de vetergaten.


  De Viking Original is voorzien van een ingezette voetholtesteun voor extra steun en het voorkomen van kramp onder de voet. De binnenkant is geheel bekleed met een naturelkleurige splitcroupon voering.

  De schaats van De Viking Original is van hoog kwaliteit koolstofstaal met een dikte van 1.1 mm. Voor extra sterkte is de verbinding tussen buis en schaatsstaal zowel gepunt last als gesoldeerd.


  Onderstel: Viking II laag, Materiaal van de buis: Staal, Diameter van de buis: 15 mm, Materiaal van het schaatsstaal: Laag gelegeerd koolstofstaal, Dikte van het staal: 1.1 mm, Bevestiging schaatsstaal: Punt lassen en zacht solderen, Nabewerking: Slijpen, Kleur: Nikkel, maten: 30 t/m 48. Gratis geslepen.

  Specificaties

  Artikelnummer
  1020500
  EAN nummer
  1000010205005
  Voorraad
  -
  Leverancier
  Viking