Verzenden en retourneren


Verzenden en retourneren

Verzendkosten

 Voor bestellingen  rekenen wij voor een standaard pakket € 6,95 verzendkosten, mocht het pakket zwaarder dan 10 kilo worden dan worden de verzendkosten € 13,25.

Levering
Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd.

Eigendomsvoorbehoud
Alle artikelen blijven eigendom van pellikaan-schaatsen.nl tot de volledige betaling is voldaan. 

Ruilen of retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, voorzien van onze en uw adresgegevens, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de koper. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op je rekening

Garantie en klachten

Pellikaan-schaatsen.nl hecht veel waarde aan de tevredenheid van klanten. Om deze reden zullen we uw klachten met de grootste zorg behandelen. Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Deze bereikt u op schaatsen@lmdpellikaan.nl Indien een door u besteld product iets mankeert, kunt u dit binnen 2 weken aan ons terugsturen. U dient ons hier wel eerst per e-mail van op de hoogte te stellen. Indien uw klacht gegrond is, sturen wij u kosteloos een nieuw product toe. Mocht het betreffende product niet meer geleverd kunnen worden, dan krijgt u het aankoopbedrag volledig terug.

Wijzigingen

Pellikaan-schaatsen.nl heeft ten alle tijden het recht deze algemene leverings-- en betalingsvoorwaarden te wijzigen en/of aan te vullen. Indien u nog een levering van pellikaan-schaatsen.nl ontvangt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. U heeft dan de mogelijkheid om een nog niet afgeronde bestelling, waar de goederen nog niet van zijn geleverd, te annuleren.